Årets ildsjæle blev hyldet

2012-02-10 09:26
Tyve lokale ildsjæle var blevet indstillet til Samvirkets Pris 2012, som for anden gang blev uddelt på Samvirkets Årsmøde den 31. januar. Fem ildsjæle blev nomineret til prisen og de blev alle kaldt frem på scenen, da prisuddingen fandt sted som sidste punkt på årsmødets dagsorden.
De fem nominerede til Samvirkets Pris - foto Birger Agergaard
 
 
 
De indstillede var Ahmed Asker fra Fristedet, Ilham Mohamed fra Familie og Netværk, Wissal El-Arid fra Aktiv Kvindeforening, Solveig Pedersen fra Cykel og Smykkeværkstedet og Jytte Nielsen fra Perlevennerne og Laden.
 
 
 

Vinderen af Samvirkets Pris 2012 Wissal El-Arid - foto Birger AgergaardPrisen gik til...

Det blev Wissal El-Arid, der fik overrakt prisen, der var en smunk glaspustet rød skål med Samvirkets logo. Valget faldt på Wissal for hendes store engagement og særlige indsat, der er rettet mod unge piger og kvinder i Gellerup og Toveshøj.

Wissal har været meget aktiv i at få syv unge piger uddannet til livreddere, som nu kan hjælpe til ved kvindesvømningen i Gellerup Badet.

Wissal er også medlem af Foreningernes Hus husråd og styregruppe. Og hun sidder i styregruppen for Vejledningscenteret og er bestyrelsesmedlem i Den aktive Kvindeforening.

Og i skoleferierne er Wissal også med at stå for aktiviteterne for de unge piger i området. Ligesom hun for nylig også har været med til at genoplive Niche-foreningen for unge piger.