Nye ansigter i styregruppen

2012-02-20 22:51

Ved Samvirkets Årsmøde tirsdag den 31. januar blev der valgt to nye medlemmmer ind i Samvirkets styregruppe, som i alt består af 11 repræsentanter for foreninger, afdelinger, boligforening og kommune.

De to nye er Abdulmalik Farah fra Den Somaliske Kultur og Medie-Forening og Susanne Schmidt Sørensen, der både er beboer, rådgiver i Folkeinformation og formand for Haveforeningen Grønærten. De to afløser Troels B. Knudsen fra Toveshøj, og Souasanne Elabbas fra Perlevennerne og Arabisk Dansk Kulturhus.

Derudover var der genvalg til fire medlemmer af Styregurppen; Verner Karkov fra Livsværkstederne, Ahmad El-Ahmad fra Al Nour Ungdomsforening og Vejledningscentret, Ilham Mohamed fra Familie Netværk samt Lone Hedelund fra Gellerup Bibliotek.

De øvrige medlemmer af styregruppen er Anders Glahn FU-leder i Gellerup, Ellen Kappel områdekoordinator fra Familiekontor Vest, der begge er udpeget af Aarhus Kommune og Gellerupmodellen, Rune Utoft, administrationschef i Brabrand Boligforening samt Anett S. Christiansen fra Toveshøj og Marianne Rossen fra Gellerupparken.