Verdenshaverne har fået Venner

2012-05-06 22:29
Søndag den 13. maj blev der holdt stiftende generalforsamling i foreningen Verdenshavernes Venner i beboerhuset Yggdrasil i Gellerupparken.
 
Ad hoc-gruppen Verdenshaverne havde sammen med andre frivillige omkring haverne indkaldt til stiftende generalforsamling. Her mødte en lille halv snes aktive op, og foreningen blev stiftet.
Efterfølende har den nyvalgte bestyrelse konstituerede sig med Elin Kyhl Svendsen som formand, Birgit Breüner som kasserer og Anett Sällsäter Christiansen, Mari Saigusa Nielsen og Susanne Schmidt Sørensen som bestyrelsesmedlemmer. Og Walid Mahmoud som 1. suppleant.

Foreningens formål er at forbedre og fastholde livskvalitet, virkelyst og naturoplevelser i Gellerup til gavn for beboere og til inspiration for byområdets gæster. Venneforeningen vil fortsætte arbejdet med fælleshaverne Gelleruphaven og Toveshøjhaven og med andre måske kommende jordlodder/bede i Toveshøj og Gellerup.
Vennerne skal også på sigt arbejde for oprettelse af en driftsorganisation for Verdenshaverne, en organisation der skal skabe arbejdspladser forbundet med haverne og det grønne. F.eks. plante- og grøntsagsproduktion, café og undervisning.
Læs foreningens vedtægter her