Gellerups dimittender blev fejret

2011-06-21 21:40
78 gymnasieelever, HG’er, Sosu-hjælpere/-assistenter og svende fra Gellerup og Toveshøj blev fejret med taler, blomster, diplomer og gaver, da der i lørdag blev holdt stor eksamensfest for alle områdets dimittender.

Foreningernes Hus var pyntet op til fest med balloner og flag, og med til festen var både borgmester Nikolai Wammen og rådmand Jacob B. Johansen samt Langkær Gymnasiums rektor Anders Østergaard, som i løbet af aften på skift holdt taler og overrakte diplomer.

Ideen til uddannelsesfesten var opstået hos de to veninder Sara Achwah fra 2. HF på Langkær Gymnasium og veninden Jasmin Faris. Og de fik hjælp med at arrangere festen hos Vejledningscentret, Aktiv Kvindeforening og Samvirket i Gellerup og ToveshøjDimissionsfest.

Anerkendelse og ros

Målet med festen var at give ros og anerkendelse til alle de unge i Gellerup og Toveshøj, som denne sommer har afsluttet deres ungdomsuddannelse med et eksamensbevis. Og både borgmester, rådmand og rektor roste de unge med deres flotte resultat og ønskede både de unge og deres forældre tillykke.

”Døren til verden står nu åben for jer, og I skal små fugleunger ud at flyve, når den fortjente sommerferie er ovre,” opfordrede viceborgmester Rabih Azad-Ahmad, der var konferencier ved festen, hvor der også var optræden med folkedans med Jafra og rapperne Chadi og Marwan.

En tradition er født

”Festen er ikke kun et signal, som vi vil gerne vil sende til omverdenen, om at de unge fra Gellerup kan. Når elverne fra lokalskolerne 9. og 10. klasser og er inviteret med, så handler det også om at give dem lyst til at tage en ungdomsuddannelse og gå videre med uddannelser,” fortæller en meget glad leder af Vejledningscentret, Ahmad El Ahmad, der er sikker på, at Gellerups Uddannelsesfest vil blive en god tradition i området.Dimissionsfest 2011